Behandlingar

Här kan du läsa om vilka behandlingar vi kan erbjuda dig.

Klippning

Klippningen har olika pris/tidsåtgång då vi utgår ifrån din längd, tjocklek på håret, om du vill klippa med maskin eller om du ska klippa en helt ny frisyr. En helt ny frisyr kostar alltså mer än att t.ex. ta 2 cm på topparna, eftersom det tar längre tid. Vi erbjuder alltid tvätt av håret och ifall tid finns även styling i form av t.ex. lockar.

Hårfärgning

Här utgår vi ifrån ett pris som vi räknar per kvart. Det är 150kr/kvart, alltså 600kr i timmen och sedan tillkommer kostnad för material. Det är därför logiskt att du som kanske färgar håret var 6e månad får betala mer än någon som kommer var 3e månad. Det är mer utväxt att gå igenom/det tar längre tid/mer material. Är ni osäkra på vad kostnad kommer bli kan ni alltid ringa och fråga oss, vi sätter dock ALDRIG ett fast pris! Större färgförändringar går inte att boka via bokningssidan, då det kräver att vi får prata med dig. Tänk på att om du väljer att inte ringa, så kanske inte du kan få färgen du vill ha för att vi inte har tillräckligt med tid på oss.

Olaplex

Olaplex är något du kan välja till i din behandling när du färgar eller göra en fristående behandling (alltså utan färg men kanske samtidigt som du klipper). Olaplex är egentligen en molekyl, men dess grunduppgift är att länka samman trasiga bindningar i håret. Du får alltså ett starkare hår med Olaplex! Det passar optimalt för alla hår men kan verkligen hjälpa dig som bleker håret mycket (då det är den behandlingen som är allra mest skadlig för håret).

Bruduppsättning & Styling

Vi erbjuder bruduppsättning och du kan även boka lättare styling. Bruduppsättning föredrar vi att du ringer till oss och bokar, vi vill gärna prata med dig själva för att redan där börja bygga en viktig relation. På Din stora dag har vi en härlig stämning på salongen med lite dryck/plock och allt ska handla om dig. Styling är också en tjänst vi erbjuder men vill där gärna ha telefonkontakt. Därav går dessa inte att boka på bokningssidan.

Extensions

Vi jobbar med Hairtalk extensions & även rapunzel. Hairtalk är ett tejplöshår som just nu är det mest skonsamma på marknaden, fantastiskt hår med fantastisk kvalité. Det går att återanvända håret i 6 månader och det sliter minimaliskt på ditt eget hår. Vi jobbar också med hår ifrån rapunzel, i detta fall microringar och nailhair (vaxfäste). Rapunzel har inte lika bra kvalité och håller inte lika länge, men har därav billigare hår. Dessa behandlingar kräver också telefon kontakt.

Bryn & Fransar

Vi formar och färger gärna dina bryn och fransar. Vi har olika färger för olika önskemål och vägleder dig till vad som blir bäst! Detta kan göras i samband med färgning (då kan du bara meddela när du kommer) eller så bokar du en tid i samband med klippning eller en tid bara för dina bryn/fransar. Tänk på om du ska klippa dig att du bokar både klippning OCH bryn/fransar så vi har den extra tid som krävs.

Strukturförändringar

Vi utför även permanent, men i detta fall ej på tidigare blekt hår! Risken finns då att håret går av. Det är okej på hår som är färgat, men som sagt, ej blekt. Om du vill boka en permanent och inte har varit hos oss förut får du komma förbi salongen och visa upp håret.